Rabu, 11 Mei 2011

perjalanan ke kuantan








gambar laut tepian pantai sebelum pekan kuantan,, seronok jalan2 tepi pantai,, lagi seronok kalau naik terengganu laluan pantai jek sepanjang perjalanan tu,,,




yg ini plak jambatan ke kuantan selepas melalui pekan bandar di raja pahang,,, jalan dah cantik mcm highway,, jambatan pun nak dibesarkan menjadi 2 lorong,, bagus2 pembangunan dijalankan tak la rugi kan ngundi hehehehe oppsss ,,,,,

1 ulasan:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam