Jumaat, 7 Mei 2010

tropical tarts






dah bleh prepare dah ni utk buat biskut raya thun ni heheheheh...... tarts ni tart nenas tapi taruk topping kelapa sesaja nak rasa kelainan rasa rangup topping kelapa tu ,,,


utk cik leyza kte tu yg duk di tmn sri pulai tu,,,,inilah rupa papan pencanai doh tu. i beli online dari perak papan pencanai ni harga rm 80 siap courier skali.. kalau kat perling indah pun ada jgk harga pun sama rm80 tapi lain quality nye....senang ada papan ni biskut sama rata jek tinggi lepas tu cetak la byk2 lepas tu bakar biskut jgn tak bakar heheheheheh

1 ulasan:

  1. assalammualaikum kak, eena nak tanye cam mana nak beli papan pencanai ni? nak beli la. akak contact or reply eena at eena.nasruddin@gmail.com. tq :)

    BalasPadam