Rabu, 10 Februari 2010

birthday kek spongebob


ini lah rupanye birthday kek spongebob heheheeh. tak tau la serupa ke tak dgn spongebob dlm tv tu,,,,, kwn order kek birthday utk anak dia tapi kte ni tak brpa nak suka buat kek berkrim2 ni. tapi kwn tu nak jgk kek birthday yg berkrim deco2 la skit taknak yg mcm selalu ganache dgn choc rice tu.
anak dia lelaki so kte pun terfikir lah nak buatkan muka spongebob jek simple jek janji berkrim hehehehehe. ni mesti nak kena praktis lagi buat kek birthday kalau nak mahirkan tangan melepa kek dgn butterkrim ,,,,,,,,,,

2 ulasan:

  1. salam perkenalan..terima kasih kerana selalu melawat blog saya :-)

    BalasPadam